Vegetariška daržovių sriuba

30.00€ Ex Tax: 30.00€
  • Prekės kodas: O 513
  • Ar turime: Sandėlyje

Aprašymas



Vegetariška daržovių sriuba


Greitai pagaminamas vegetariškas sultinys.

Į sudėtį įeina valgomoji druska su jodu, daržovių mišinys ir sojų pagardai. Skanu valgyti kaip paprastą sultinį su traškiais džiūvėsėliais. Puikiai tinka kaip sriubų, padažų ir mėsos, žuvies bei daržovių troškinių pagrindas. Šio sultinio milteliai tinka vietoje druskos į verdamus makaronus, bulves, ryžius. Produktas yra jonizuoto jodo šaltinis. 
Kaloringumas: 100 ml sultinio – tik 5 kcal.

DARŽOVIŲ sriuba-sultinys – greitai pagaminamas mažo kaloringumo patiekalas. Sudėtyje yra joduotos druskos, daržovių, prieskonių iš sojos. Galima vartoti kaip sriubų, padažų pagrindą ir kaip prieskonius vietoje druskos. Jonizuoto jodo šaltinis. 
 Tai tirpus, be riebalų, vegetariškas sultinys milteliais, iš kurio greitai pagaminamas malonaus skonio, aromatingas, skystas daržovių valgis, tinkantis greitam maistui ir subalansuotam dietiniam maitinimuisi. 
Produkto kaloringumas ypač mažas: 100 ml – 5 kcal. 
Jūs galite paruošti sultinį ir valgyti su paskrudinta duona, vartoti kaip sriubų ir padažų pagrindą, galite juo pagardinti troškinius, mėsos ir žuvies patiekalus. Tinka vietoje druskos gaminant makaronų, bulvių ir ryžių patiekalus.  
Į sudėtį įeina:
Smulkintos daržovės, kurios parengia virškinamąjį traktą optimaliam darbui. Tai tiesiog būtina žinoti žmonėms, turintiems problemų dėl silpnos žarnyno peristaltikos ir tulžies takų diskinezijos, obstipacijų (vidurių užkietėjimo), žarnyno disbakteriozės.  
Joduota druska gerina sriubos-sultinio skonio savybes, joje yra jodo.
 Sojų pagardai aktyvina  virškinimo procesą, baltymų, riebalų ir angliavandenių įsisavinimą.
Mielių ekstraktas, įeinantis į sultinio sudėtį, turi organizmui vertingų B grupės  vitaminų ir vitamino D, aminorūgščių, fermentų ir mineralų. Gerina patiekalo skonio savybes.
Džiovintos daržovės – salierai, ciberžolės (kurkuma), svogūnų milteliai. (Skaitykite šio skyriaus pabaigoje „Žolelių ir kitų sveiko maisto produktų naudingosios savybės“.) 
Daržovių sriubos-sultinio savybės:
mažo kaloringumo (mažai riebalų, nėra angliavandenių);
mineralų, mikroelementų ir jodo šaltinis;
gerai tirpstantis, tinka greitai mitybai;
sudėtyje nėra gliuteno ir laktozės.
Patartina vartoti, jei:
prireikia subalansuotos mitybos, greitai pagaminamo produkto, iškrovos dienų;
atsiranda mikroelementų ir jodo deficitas;
laikomasi lieknėjimo ir kūno formų koregavimo programos, mažo kaloringumo dietos.
 

Paruošimo būdai: Norint paruošti 1 litrą daržovių sriubos-sultinio, reikia 1 valgomąjį šaukštą (su kaupu) sauso mišinio (apie 18 g) ištirpinti verdančiame arba atvėsintame vandenyje. Vienos dėžutės užtenka pagaminti 27,7 l sriubos-sultinio. Gaminant bulvių, ryžių ir makaronų patiekalus, verdančiame vandenyje ištirpinti milteliai labai tinka vietoje druskos.
Sudėtis: Sojų pagardai, joduota valgomoji druska, mielių ekstraktas, džiovintos daržovės (salierai, ciberžolės, svogūnų milteliai), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas.
Netto: 500 g
 

Maistinė vertė

 
100 ml
Energinė vertė kJ/kcal
22/5
Baltymai
0,5 g
Angliavandeniai
0,0 g
Riebalai
0,5 g


Įvertinimai (0)

Rašyti atsiliepimą

Pastaba: HTML nesiverčia!
    Blogas           Geras