PELARGONIJŲ eterinis aliejus

Aprašymas

PELARGONIJŲ eterinis aliejus

Pelargonijų (snapučių) savybės buvo žinomos dar antikos laikais. Kaip buvo tikima, snapučiai saugodavo nuo nužiūrėjimo ir blogio jėgų. Senovės laikais Prancūzijoje, jaunai moteriai linkint laimingo šeimos gyvenimo, pelargonijos žiedynas būdavo segamas prie krūtinės. Tibeto medicinoje naudojamas nuo akių ligų, tarp jų ir nuo akies ragenos drumsties (leukomos). Rytų šalyse Egipto pelargonijų aliejus labai populiarus, jis dėl labai plataus spektro poveikio žmogaus organizmui turėjo ir dabar turi didelę paklausą. 
Pelargonijų (snapučių) eterinis aliejus pasižymi gaiviu, sodriu, šiltu, rožių žiedų kvapą primenančiu aromatu, keliančiu nuotaiką. Aliejaus sudėtyje daug veiksmingų aktyviųjų komponentų, nuo kurių priklauso toks įvairiapusiškas poveikis – tai geraniolas, citronelolas, mentolas, citralis, geraniltiglinatas ir kiti. 
Kosmetikos priemonėse esantis pelargonijų aliejus teigiamai veikia sausą, jautrią ir pažeistą odą. PAtbaido vabzdžius. Vidurinės natos aliejus.
Aliejaus energija: nuteikia švelnumui. Padeda atgauti energiją tiems, kurie ją prarado dėl konkurencijos meilėje. Šalina nepilnavertiškumo kompleksą ir priklausomybę nuo svetimos nuomonės.
Naudojimo būdai:
Garintuvas: 2 lašai 5 kv. m patalpos ploto.
Masažas: 5 lašai į 10 ml masažinio aliejaus.
Karštos inhaliacijos: 1-2 lašai, procedūros trukmė 4-5 minutės.
Šiltos inhaliacijos: 3-5 lašai, procedūros trukmė 3-5 minutės.
Refleksinių zonų masažas: sumaišyti eterinį ir bazinį aliejų santykiu 1:1.
Karšti ir šalti kompresai: 3-5 lašai.
Kosmetikos priemonių įsodrinimas: 4-5 lašai į 5 g pagrindo.

Aromatas : šviežias,šiltas gėlių aromatas panašus į rožių žiedlapių.
Paskirtis: tai švelnus aromatas, kuris sukelia draugišką atmosferą, padėda „atverti širdį“.Puikiai aromatizuoja patalpas, gerina savijautą, tinka aromaterapijos tikslams.
Poveikis: lengvai stimuliuojantis, gaivinantis, balansuojantis.      
Sudėtis: 100% snapučių grynas eterinis aliejus,distiliuotas vandens garais.
Auksčiausios kokybes be cheminių tirpiklių.   
Žaliavos kilmės šalis – Egiptas.
Tik išoriniam naudojimui.  
Saugoti nuo vaikų! 
Vengti kontakto su akimis ir gleivine.

Įvertinimai (0)

Rašyti atsiliepimą

Pastaba: HTML nesiverčia!
    Blogas           Geras