JAZMINŲ eterinis aliejus

54.49€

Aprašymas

Jazminas – vienas iš svarbiausių parfumerijoje naudojamų augalų. Į Europą iš Rytų jis įvežtas 18-ojo amžiaus pradžioje. Tai Rytų favoritas. Kinijoje jazminais praturtinama arbata, jų nuoviru plaunamos akys, iš jų daromas nuostabus sirupas nuo kosulio. Manoma, kad jazminai valo kraują. Avicena rašė, kad jazminai gerai padeda nuo nervų ligų ir rekomenduodavo jį naudoti kaip tonizuojančią priemonę seniems žmonėms, o moterims – nuo strazdanų. Indijoje jazminus vadindavo „meilės mėnesiena“, merginos puošė jais plaukus, naudojo kosmetikai. Yra žinoma, kad Kleopatrai pasisekė sugundyti Marką Antonijų dėl to, kad ji, eidama į dalykinius susitikimus su juo, tarp kitų vylių, naudojo ir aistras sukeliantį jazminų aliejų. Tai vienas labiausiai intriguojančių ir brangiausių eterinių aliejų pasaulyje. Jis išgaunamas distiliacijos būdu iš egiptietiško jazmino žiedų.

JAZMINŲ eterinis aliejus – tai 10 % gryno egiptietiško jazminų aliejaus simondsijų baziniame aliejuje. Jo sudėtyje yra šių vertingų komponentų – jazmono, indolo, benzilacetato, linalolo, linalilacetato, metilantranilato, užtikrinančių įvairiapusišką poveikį organizmui. Aliejaus aromatas – pikantiškas su erotiškumo niuansais. Tai geros nuotaikos, lengvumo ir sėkmės aromatas. 

Stiprus afrodiziakas. Erotinis poveikis pasireiškia tuo, kad sustiprėja lytiniai jausmai, padeda organizmui įveikti frigidiškumą, impotenciją ir priešlaikinį sėklos išsiveržimą. 
Jazminų aliejus sėkmingai naudojamas įsodrinti kosmetikos priemones sausos ir jautrios odos priežiūrai. Padeda didinti odos elastingumą, skatinti randų ir pertempimų išnykimą, šalinti dermatitus, egzemą, alerginius bėrimus. Balina ir jaunina odą, suteikia jai gaivumo. 

Egipto JAZMINŲ 10 % eterinis aliejus
Aromatas: labai sudėtingas, paslaptingas švelnus aromatas, afrodiziakas.  
Paskirtis: stiprina pasitikėjimą savimi ir padeda įveikti psichinę įtampą.
Puikiai aromatizuoja patalpas, gerina savijautą, tinka aromaterapijos tikslams.      
Sudėtis: 10%jasminų, 90%jojobų, grynas 100% eterinis aliejus,distiliuotas vandens garais. 
Auksčiausios kokybes be cheminių tirpiklių.  
Poveikis: antispazminis, suteikiantis harmoniją.  
Žaliavos kilmės šalis – Egiptas.
Tik išoriniam naudojimui.  
Saugoti nuo vaikų! 
Vengti kontakto su akimis ir gleivine.
 
Naudojimo būdai:
• Garintuvas: 2 lašai 5 kv. m patalpos ploto.
• Aromatinė vonia: 4-7 lašai į emulgatorių-tirpiklį (druska, cukrus, medus).
• Masažas: 3-4 lašai į 10 ml masažinio aliejaus.
• Kosmetikos priemonių įsodrinimas: 3-4 lašai į 5g pagrindo.
• Kompresas : 4-5 lašai į stiklinę šilto vandens.
• Aromato medalionas: 2-3 lašai. 

Įvertinimai (0)

Rašyti atsiliepimą

Please login or register to review