KADAGIŲ UOGŲ eterinis aliejus

23.53€

Aprašymas

KADAGIŲ UOGŲ eterinis aliejus 

Paprastasis kadagys – tai reliktinis visžalis spygliuotis (krūmas arba medis). Jis būdavo naudojamas piktosioms dvasioms išvaryti.
Eterinis kadagių aliejus yra išgaunamas iš kadagio kankorėžių, vadinamų uogomis. Tai 100 % grynumo, stipraus, pikantiško kvapo su vaisių atspalviu eterinis aliejus. Į jo sudėtį įeinančios medžiagos – pinenas, kamfenas, terpineolas, borneolas, kadagių kamfaras – puikiai valo organizmą, šalindamos įvairius toksinus.
Kosmetologai ir dermatologai šį aliejų naudoja esant riebiai ir spuoguotai odai, nes jis valo poras, stiprina odos gynybines funkcijas. Tai žemosios natos aliejus. Meditacinis aliejus. 
Aliejaus energija padeda išsiugdyti asmenybės vientisumą ir patikimumą, gebėjimą pažinti melą ir lengvai su juo susidoroti. Saugo aurą nuo agresijos, padeda rasti greitą ir gerą išeitį iš bet kurios sunkios padėties. Padeda išsilaisvinti iš į save nukreipto destruktyvaus dirglumo, įgauti užtarnautą autoritetą, lavina tokias savybes, kaip kilnumas, inteligentiškumas ir pan.
Nepatartina naudoti sergant inkstų ligomis. Netinka nėščiosioms.
 
Naudojimo būdai:
Garintuvas: 2 lašai 5 kv. m patalpos ploto.
Aromatinė vonia: 3-6 lašai į emulgatorių-tirpiklį (druska, cukrus, medus).
Masažas: 4-6 lašai į 10 ml masažinio aliejaus.
Karštos inhaliacijos: 2-3 lašai, procedūros trukmė 4-7 minutės.
Šaltos inhaliacijos: 2-3 lašai, procedūros trukmė 5-6 minutės.
Kosmetikos priemonių įsodrinimas (praturtinimas): 2-4 lašai į 5 g pagrindo. 
Kompresai: 5-7 lašai.
Aromato medalionas: 1-3 lašai. 
 
Aromatas: stiprus, pikantiškas-spygliuočių vaisių aromatas.
Paskirtis: suteikia gyvybingumo ir dinamiškumo,leidžia mums atverti naują energiją.
Puikiai aromatizuoja patalpas, gerina savijautą, tinka aromaterapijos tikslams.
Poveikis: suteikia žvalumo ir energijos pakilimo.        
Sudėtis: 100% kadagio uogų grynas eterinis aliejus,distiliuotas vandens garais. Auksčiausios kokybes be cheminių tirpiklių.   
Žaliavos kilmės šalis – Rytų Europa.
Tik išoriniam naudojimui. 
Saugoti nuo vaikų! 
Vengti kontakto su akimis ir gleivine.

Įvertinimai (0)

Rašyti atsiliepimą

Pastaba: HTML nesiverčia!
    Blogas           Geras